Пошуковий запит: (<.>A=Лисюк Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Лисюк Г. М. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 323-328. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_54
|
2. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива [Електронний ресурс] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 347-353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_58
|
3. |
Постнова О. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_27
|
4. |
Кравченко О. І. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30
|
5. |
Лисюк Г. М. До питання класифікації продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_4
|
6. |
Лисюк Г. М. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_12
|
7. |
Лисюк Г. М. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 233-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_36
|
8. |
Постнова О. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 23-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_6
|
9. |
Лисюк Г. М. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Чухрай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_46
|
10. |
Туз Н. Ф. Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31
|
11. |
Постнова О. М. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, П. С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 194-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_26
|
12. |
Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий" [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, О. Г. Д’яков, С. Г. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_10
|
13. |
Олійник С. Г. Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__32
|
14. |
Туз Н. Ф. Дослідження показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками рослинного походження під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__51
|
15. |
Лисюк Г. М. Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__34
|
16. |
Лисюк Г. М. Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології хліба підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__42
|
17. |
Туз Н. Ф. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__52
|
18. |
Кравченко О. І. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" для підвищення харчової цінності пшеничного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__48
|
19. |
Туз Н. Ф. Дослідження інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з чорноплідної горобини [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__9
|
20. |
Роговий С. І. Спосіб визначення міцності печива [Електронний ресурс] / С. І. Роговий, Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_21
|
| |