Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Реферативна база даних (10)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лисюк Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лисюк Г. М. 
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 323-328. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 587.027 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шидакова-Каменюка О. Г. 
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива [Електронний ресурс] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 347-353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 647.289 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Постнова О. М. 
Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.598 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кравченко О. І. 
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.587 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Лисюк Г. М. 
До питання класифікації продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.883 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лисюк Г. М. 
Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.092 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лисюк Г. М. 
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 233-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.774 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Постнова О. М. 
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 23-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 244.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Лисюк Г. М. 
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Чухрай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.542 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Туз Н. Ф. 
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 190-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 269.478 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Постнова О. М. 
Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, П. С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 194-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.621 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Кравченко О. І. 
Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий" [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, О. Г. Д’яков, С. Г. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 669.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Олійник С. Г. 
Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 828.065 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Туз Н. Ф. 
Дослідження показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками рослинного походження під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.956 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Лисюк Г. М. 
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.231 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Лисюк Г. М. 
Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології хліба підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.77 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Туз Н. Ф. 
Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.341 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Кравченко О. І. 
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" для підвищення харчової цінності пшеничного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.13 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Туз Н. Ф. 
Дослідження інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з чорноплідної горобини [Електронний ресурс] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.584 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Роговий С. І. 
Спосіб визначення міцності печива [Електронний ресурс] / С. І. Роговий, Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.603 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського